Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Elen
« kdy: Červenec 20, 2023, 06:59:05 dopoledne »

I bez bylinek jsou vynikající.
Poslal: Darja
« kdy: Duben 11, 2020, 04:05:32 odpoledne »

Já dávám nahoru pažitku, venku už krásně roste.
Poslal: Mirek
« kdy: Březen 19, 2020, 06:09:38 odpoledne »

Oloupané brambory nakrájíš na tenké plátky, dáš do kastrolu, osolíš a opepříš a zaliješ smetanou smíchanou s vodou. Dáš je do předehřáté trouby kde se dusí. Hotové posypeš petrželkou, nebo koprem.
Poslal: Mirka
« kdy: Březen 19, 2020, 09:10:52 dopoledne »

Jak se dělají smetanové brambory?