Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Dana
« kdy: Červenec 19, 2023, 06:55:50 dopoledne »

My pečený čaj neděláme, když je hodně ovoce, děláme si ovocné šťávy.
Poslal: Lenka
« kdy: Únor 14, 2020, 03:32:52 odpoledne »

Dělám jablečný s malinami a je vynikající.  :)
Poslal: Marika
« kdy: Únor 13, 2020, 06:48:12 odpoledne »

Pečený čaj se dělá v létě, když je nadbytek ovoce. Nakrájíš ho na plátky a pečeš v troubě. Když je ovoce  úplně vysušené, je směs na čaj hotová. Uzavřeš do sklenic a máš čaj na zimu. Sušené ovoce už pak stačí jen zalít horkou vodou a nechat vylouhovat.
Poslal: Nina
« kdy: Únor 13, 2020, 01:19:08 odpoledne »

Děláte pečený čaj? Je dobrý?