Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Marika
« kdy: Červenec 05, 2023, 06:55:07 dopoledne »

Kdo vaří podle návodu z kuchařky, jídlo zkazit nemůže.  :)
Poslal: Elen
« kdy: Červen 16, 2023, 06:59:57 dopoledne »

Ale i jídlo z kvalitních surovin můžeš zkazit.  :)
Poslal: Dana
« kdy: Květen 31, 2023, 07:02:10 dopoledne »

Levně, zdravě i chutně, to se cení.  :)
Poslal: Dan
« kdy: Říjen 08, 2019, 01:11:50 odpoledne »

Umění je uvařit za málo peněz hodně chutného jídla. To uměly naše babičky.  :)
Z kvalitní pravé svíčkové chutné jídlo dovede každý.
Poslal: Tereza
« kdy: Říjen 08, 2019, 11:51:59 dopoledne »

Je větší umění uvařit z kvalitních a drahých surovin specialitu a nebo umět nakoupit levně a uvařit levné, ale chutné jídlo?