Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Elen
« kdy: Červenec 01, 2023, 07:00:54 dopoledne »

Žampiony jsou hotové brzo, stačí je krátce podusit, nebo povařit. Tak jsou mnohem chutnější a to i do saláru.
Poslal: Dan
« kdy: Červen 26, 2023, 06:56:48 dopoledne »

Syrové nejsou dobré, nejedl bych je.  :)
Poslal: Elen
« kdy: Červen 14, 2023, 06:53:02 dopoledne »

Já je dávám do salátu krádce povařené. Tak jsou chutnější.
Poslal: Patricie
« kdy: Červen 14, 2023, 06:47:28 dopoledne »

To klidně můžeš. Žampiony se mohou jíst i syrové.
Poslal: Jana
« kdy: Červen 13, 2023, 06:46:44 dopoledne »

Dala bych je do salátu.