Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Lojza
« kdy: Červenec 01, 2023, 06:57:35 dopoledne »

Ovoce je nejlepší jíst hned když dozraje. Skladováním jakýmkoliv způsobem část vitamínů ztrácí. Ale neboj, pořád jich tam hodně zůstane. :)
Poslal: Patricie
« kdy: Červen 23, 2023, 06:51:54 dopoledne »

Jako děti jsme babče pomáhaly a navlékaly kolečka jablek na šňůrku. Tu pak babča zavěsila v předsíni a všude to krásně vonělo.  :)
Poslal: Elen
« kdy: Červen 23, 2023, 06:49:32 dopoledne »

Nejvíc vitamínů v ovoci zachováš když sušíš ovoce zavěšené v místnosti, kde proudí vzduch, nebo venku pod střechou, třeba v otevřením altánu.
Poslal: Patricie
« kdy: Červen 22, 2023, 06:50:43 dopoledne »

Sušením ovoce vitaminy neztrácí, zvlášť když ho sušíš správně, to je déle na nižší teplotu. Hlavně se nesmí sušit na přímém slunci.
Poslal: Jana
« kdy: Červen 21, 2023, 06:55:35 dopoledne »

Má sušené ovoce nějaké vitamíny, nebo už je to jen sladká pochoutka?