Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Libor
« kdy: Červen 15, 2023, 06:57:45 dopoledne »

U nás s před pečením nevaří.
Poslal: Dan
« kdy: Červen 08, 2023, 06:57:31 dopoledne »

Lehce povařený je upečený mnohem dříve.
Poslal: Nina
« kdy: Únor 11, 2020, 10:12:27 dopoledne »

Taky bůček předem povařím. Je tak chutnější.
Poslal: agent
« kdy: Únor 03, 2020, 01:58:43 odpoledne »

Vyhoď to, kup si něco zdravějšího.
Poslal: Mirek
« kdy: Únor 02, 2020, 06:33:30 odpoledne »

Já ho napřed trochu povařím. Pak není tak mastný a je dřív upečený. Ale dělám ho jen tak dvakrát do roka. Máme raději libové maso.
Poslal: Jánská Lída
« kdy: Únor 02, 2020, 03:43:44 odpoledne »

Pečete bůček syrový, nebo ho napřed trochu povaříte?