Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Elen
« kdy: Květen 28, 2023, 07:03:19 dopoledne »

Nejzdravější je smažit v horkovzdušné fritéze.  :)
Poslal: Mirek
« kdy: Únor 02, 2020, 06:37:30 odpoledne »

Zdravější je určitě olej. Po sádle budeš tloustnout, jde na tloušťku stejně jako cukr. Navíc olej se tak rychle nepřepaluje a třeba řízek smažený na oleji je výrazně chutnější.
Poslal: Airy
« kdy: Únor 02, 2020, 06:30:54 odpoledne »

Smažím jedině na oleji. Sádlo u nás nikdo nejí.
Poslal: Jánská Lída
« kdy: Únor 02, 2020, 03:37:11 odpoledne »

Co je zdravější?