Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Soňa
« kdy: Květen 02, 2023, 06:34:34 dopoledne »

Z odleželého těsta jsou mnohem chutnější.
Poslal: Mája
« kdy: Prosinec 03, 2019, 12:33:14 odpoledne »

Díky. Tak ho dneska připravím a péct budu až zítra.
Poslal: Marika
« kdy: Prosinec 03, 2019, 10:16:31 dopoledne »

Těsto nechávám odležet v ledničce do druhého dne. Rohlíčky pak tvaruji ručně.
Poslal: Mája
« kdy: Prosinec 03, 2019, 09:56:18 dopoledne »

Budu dnes dělat těsto na vanilkové rohlíčky. Má se zpracovat hned, nebo nechat odležet?