Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Jakub
« kdy: Duben 13, 2023, 06:58:13 dopoledne »

Bramborou kaši dělám z brambor které jsou zrovna doma a vždycky je dobrá. U volně vážených se stejně nedovíš jaké označení mají.
Poslal: Marika
« kdy: Březen 27, 2023, 07:02:53 dopoledne »

Jde udělat i z béček, ale céčka jsou vhodnější.
Poslal: Daniela
« kdy: Září 28, 2019, 11:06:00 dopoledne »

Díky. C doma zrovna mám, tak jdu na to.  :)
Poslal: Elen
« kdy: Září 28, 2019, 10:50:49 dopoledne »

Na kaši se nejlépe hodí varný typ "C". Bývá i levnější.
Poslal: Daniela
« kdy: Září 28, 2019, 10:24:06 dopoledne »

Z jakých brambor bude nejchutnější bramborová kaše?