Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Dana
« kdy: Březen 19, 2023, 06:59:30 dopoledne »

Velké škrábu, malé vařím ve slupce.
Poslal: Ann
« kdy: Červen 18, 2019, 03:39:07 odpoledne »

Já mám brambory ráda v každé úpravě.  Ty nové malé vařím ve slupce a na oloupané dám balkánský sýr a pažitku. Polité máslem je to vynikající. K tomu rajský nebo Šopský salát a je letní večeře.  :)
Poslal: Jana
« kdy: Červen 18, 2019, 10:34:58 dopoledne »

Ve slupce je vařím jen na zapékání, nebo těsto na knedlíky a bramborové placky. Jinak je vařím oškrábané se solí a kmínem, případně i s dalším kořením.
Poslal: Míša
« kdy: Červen 18, 2019, 09:05:01 dopoledne »

Jsou brambory chutnější vařené ve slupce a nebo bez?