Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Libor
« kdy: Únor 19, 2023, 07:01:42 dopoledne »

Bramborový škrob je kvalitnější.
Poslal: Veronika
« kdy: Duben 25, 2019, 09:00:22 dopoledne »

Díky za odpověď. Příště dám pozor kam to píšu.
Poslal: ambito
« kdy: Duben 25, 2019, 08:16:32 dopoledne »

Maizena je normální kukuřičný škrob.
Mohla bys příští dotaz směrovat tam, kde patří, tedy do rubriky o vaření? Děkuji.
Poslal: Veronika
« kdy: Duben 25, 2019, 08:07:12 dopoledne »

Dostala jsem recept na dobrotu, mám tam dát  maizenu. Vůbec nevím co to je.  :)