Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Elen
« kdy: Únor 11, 2023, 07:07:42 dopoledne »

Špenát podusím na cibulce a přidám sůl a česnek. Žádné vejce ani smetanu nepřidávám, přírodní máme nejraději.
Poslal: Dana
« kdy: Únor 18, 2020, 04:06:55 odpoledne »

Já nakrájím cibulku a nechám ji na oleji zesklovatět. Na ni vložím lehce rozmrazený špenát a přisolím. Když špenát projde varem, přidám prolisovaný česnek. Vejce už nepřidávám, někdo ale dává i vejce.
Poslal: Michal
« kdy: Únor 18, 2020, 12:36:25 odpoledne »

Dohodli jsme se se ženou že se budeme ve vaření střídat. Koupil jsem maso, to upeču a chci k němu dát špenát. Mám mražený. Co do něj přidat?