Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Marika
« kdy: Říjen 31, 2022, 06:35:53 dopoledne »

My máme raději krůtu, ta je upečená dříve.
Poslal: Soňa
« kdy: Říjen 30, 2022, 06:35:56 dopoledne »

Kachnu je lepší péct pomalu a dlouho na nízkou teplotu.
Poslal: ambito
« kdy: Květen 04, 2019, 02:53:56 odpoledne »

Pokud je ta kachna zmrzlá, a vlastně i nemusí, můžeš se podívat na : https://www.noveforum.cz/index.php/topic,1571.msg4365/topicseen.html#msg4365   ;)
Poslal: Blanka
« kdy: Květen 04, 2019, 10:32:53 dopoledne »

Jak se peče kachna, pomalu na nízkou teplotu? A mám zapnout ohřívání oboustranně, nebo jen za spodu?