Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Elen
« kdy: Říjen 28, 2022, 07:02:33 dopoledne »

Já ji vařila tři hodiny. Vyšla pěkně draho kukuřice.  :)
Poslal: Max
« kdy: Říjen 21, 2022, 07:11:58 dopoledne »

Vaří se tak dlouho, než je měkká.  :)
Poslal: Soňa
« kdy: Říjen 17, 2022, 06:52:58 dopoledne »

Ty tvrdé co se nyní prodávají se vaří asi hodinu.
Poslal: Zbyněk
« kdy: Červenec 10, 2019, 10:46:00 dopoledne »

Podle velikosti a stáří. Mladé jsou uvařené rychle, starší se vaří dlouho. Taky záleží na tom jestli máš cukrovou, nebo krmnou co sis přinesl z pole. Občas do ní píchni, poznáš jestli je měkká.
Poslal: Vašek
« kdy: Červenec 10, 2019, 09:57:36 dopoledne »

Myslím celý klas. Nebo je lepší koupit si už vařenou?