Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Elen
« kdy: Září 24, 2022, 06:49:06 dopoledne »

Jíme i košťál, je dobrý.
Poslal: Matyáš
« kdy: Září 20, 2022, 06:44:07 dopoledne »

V polévce je výborný. Jen ho musíš před vařením oloupat.
Poslal: Soňa
« kdy: Září 17, 2022, 06:44:58 dopoledne »

Brokolice je nyní tak drahá, že z ní nevyhazujeme nic.  :)
Poslal: Lucka
« kdy: Leden 24, 2020, 03:31:21 odpoledne »

Někdo ho vyhazuje, ale je to škoda, je dobrý.
 A Helence děkuji za nápad, brokolici se sýrovou omáčkou udělám dnes taky.  :)
Poslal: Helena
« kdy: Leden 24, 2020, 12:19:35 odpoledne »

Když z něj odkrojíš tu tuhou slupku, je měkoučký a dobrý. Vnukla jsi mi nápad na večeři.
 Udělám brokolici zapečenou s bramborami a sýrem.
Poslal: Věra
« kdy: Leden 24, 2020, 10:44:14 dopoledne »

Jíte z brokolice i ten košťál, nebo jen růžičky?