Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Elen
« kdy: Září 12, 2022, 06:49:15 dopoledne »

Dělám je tak, jsou i bez cukru sladké dost a zdravější.
Poslal: Patricie
« kdy: Září 10, 2022, 06:45:44 dopoledne »

Skládat do sklenice je musíš řezem dolů.
Poslal: Lucka
« kdy: Září 10, 2022, 06:44:02 dopoledne »

Švestky rozpůlíš a vypeckuješ. Dáš je do lahve a zavaříš jen tak přírodní bez cukru. Šťávu pustí.
Poslal: Mirka
« kdy: Září 09, 2022, 07:27:17 dopoledne »

Jak se dělají švestky ve vlastní šťávě?