Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Max
« kdy: Srpen 03, 2022, 06:53:36 dopoledne »

Obaluji ho dvakrát.
Poslal: Jakub
« kdy: Červenec 09, 2022, 07:13:34 dopoledne »

Ten 30% tuku nevyteče. Tučnější musíš obalit dvakrát.
Poslal: Max
« kdy: Červenec 06, 2022, 07:02:20 dopoledne »

Mě trochu vyteče vždycky, ale je dobrý i tak.  :)
Poslal: Ann
« kdy: Květen 25, 2019, 10:51:41 dopoledne »

Dávám ho do trojobalu, jako řízek. Když ho vhodíš na rozpálený olej, nevyteče. Můžeš pro jistotu udělat trojobal dvakrát.
Poslal: Michaela
« kdy: Květen 25, 2019, 08:16:10 dopoledne »

Jak obalit sýr aby nevytekl?