Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Lojza
« kdy: Červenec 29, 2022, 06:46:46 dopoledne »

Lis na česnek je nejlepší, je s tím nejméně práce.
Poslal: Dáša
« kdy: Říjen 12, 2019, 10:47:53 dopoledne »

Na kolik brambor dáváš ty tři stroužky? 
Poslal: Fanda
« kdy: Říjen 10, 2019, 04:34:37 odpoledne »

do bramboráků česnek jedině přes lis :) dávám 3 stroužky :)
Poslal: Ivan
« kdy: Říjen 10, 2019, 09:01:54 dopoledne »

Na česnek používám jedině lis. Na struhadle jsem si ostrouhal i ruku a krájený se pak musí rozetřít se solí a je moc slaný.
Poslal: Katrin
« kdy: Červen 23, 2019, 02:13:49 odpoledne »

Já používám lis na česnek.
Poslal: Emilie
« kdy: Červen 23, 2019, 12:50:18 odpoledne »

Jak připravujete česnek do bramboráků? Krájíte ho, nebo strouháte na struhadle?