Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: ambito
« kdy: Duben 04, 2019, 06:05:35 odpoledne »

Rad na vyklopení bábovky z formy je dost. Ano, vymazat a vysypat hrubou moukou jde, ale lepší je strouhaný kokos, který je tučnější a pokud se i tak nepodaří bábovku vyklepnout, můžeš čerstvé vytaženou formu chvíli (5-10 min.) přikrýt navlhčenou utěrkou a bábovka by měla vypadnout sama.
Poslal: Essi
« kdy: Březen 07, 2019, 02:14:35 odpoledne »

Když formu dobře vymažeš a vysypeš hrubou moukou, půjde ti vyklopit snadno.  :) Přeji úspěch při dalším pokusu.  :)
Poslal: Bohuše
« kdy: Březen 07, 2019, 11:25:08 dopoledne »

Nikdy se mi to nedaří, poničí se mi. Jak to děláte?