Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Max
« kdy: Červen 09, 2022, 06:44:09 dopoledne »

Zvykneš si a bude ti chutnat.
Poslal: Marika
« kdy: Květen 14, 2022, 07:01:29 dopoledne »

Ano, kdo nemá přesolováním zkaženou chuť, ten tu sůl v zelenině cítí. Jídlo je  dobré i nepřisolené.
Poslal: Elen
« kdy: Květen 12, 2022, 06:34:55 dopoledne »

To si zvykneš. Zelenina i maso slané je. Kolik si jídlo solit je jen zvyk. Za čas ti neslaná jídla budou chutnat.
Poslal: Marek
« kdy: Květen 11, 2022, 07:09:50 dopoledne »

Dá se to vůbec jíst?