Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Dan
« kdy: Červen 06, 2022, 07:04:34 dopoledne »

Kaše se snad ani jinak než ze sušeného hrachu nedělá.  :)
Poslal: Soňa
« kdy: Květen 24, 2022, 06:50:50 dopoledne »

Suchý hrách se na vaření kaše normálně používá, protože sušený vydrží neomezeně a ani tolik neváží. Stačí ho asi 8 hodin nechat namáčet.
Poslal: Jana
« kdy: Červen 17, 2019, 09:45:33 dopoledne »

Musíš ho nechat namáčet aspoň den.  Potom dlouho vařit. Kaše z něj půjde.
Poslal: Libuše
« kdy: Červen 17, 2019, 07:32:54 dopoledne »

Našla jsem ve špajzu pytlík starého hrachu a je mi líto vyhodit. Půjde ještě nějak zpracovat starý vyschlý hrách?