Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Matyáš
« kdy: Duben 13, 2022, 06:49:37 dopoledne »

Opékáme cokoliv co doma najdeme. Včera jsme opékali kolečka vařené červené řepy a bylo to vynikající.
Poslal: Samuel
« kdy: Leden 18, 2022, 07:18:40 dopoledne »

Zkusili jste někdy opékat hrušky? Jsou výborné.  :)
Poslal: Matyáš
« kdy: Říjen 24, 2021, 07:35:07 dopoledne »

Zkus koule z bramborového těsta. Když do něj ještě přimícháš smaženou cibulku, je to lahůdka.
Poslal: Marek
« kdy: Červenec 31, 2021, 02:12:43 odpoledne »

Hlavně neopékejte Kostelecké uzeniny. Ty patří Babišovi a jsou stejně nekvalitní, jako ta jejich opatření proti šíření covidu.  :D
Poslal: Miška
« kdy: Červenec 09, 2021, 01:34:14 odpoledne »

Pečeme jablka a brambory.
Poslal: Max
« kdy: Červen 29, 2021, 07:00:42 dopoledne »

Buřtíky nakrájím a proložím je kolečky cibule a paprikou.
Poslal: Monika
« kdy: Červen 21, 2021, 03:18:02 odpoledne »

Jablíčko.  :)
Poslal: Michal
« kdy: Červen 20, 2021, 03:11:44 odpoledne »

Kdo by v tom vedru dělal ohýnek.  :D My si dáme zmrzlinu.
Poslal: Michaela
« kdy: Červen 05, 2021, 10:02:09 dopoledne »

Opékali jsme včera cuketu. Fakt je, že na klacku hůř drží, ale byla výborná.
Poslal: Jana
« kdy: Květen 03, 2021, 12:58:49 odpoledne »

Na ohni se pečou čarodějnice.  :D
Poslal: Božena
« kdy: Duben 22, 2021, 01:08:58 odpoledne »

My opékáme den staré gumové rohlíky. Po opečení jsou křupavé a dobré, jen se musí jíst hned. Když opečený rohlík vystydne, je tvrdý.
Poslal: Mirka
« kdy: Březen 25, 2021, 02:53:08 odpoledne »

Pečeme klasiku, špekáčky. Dnes je krásně, jdeme na to.  :)
Poslal: Valerie
« kdy: Březen 12, 2021, 03:21:56 odpoledne »

Opékáme bílou klobásu a jablka.
Poslal: Jitka
« kdy: Únor 23, 2021, 10:09:52 dopoledne »

Opékáme kostičky z vepřového, nejlepší jsou z bůčku.  Prasat je v ČR dost.  :D
Poslal: Alena
« kdy: Leden 16, 2021, 02:21:54 odpoledne »

On už i ten Blatný lže jak když tiskne. Taky by stál za opečení. Ale Prymula a Hamáček jsou kulatější, bude z nich víc masa.  :D