Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Dan
« kdy: Březen 01, 2022, 07:54:51 dopoledne »

Pravý tatarák musí být z hovězího.
Poslal: Soňa
« kdy: Únor 16, 2022, 07:08:38 dopoledne »

Dělala jsem ho z vepřového. Jíst se to dá, ale není to ono. Chce to libové hovězí.
Poslal: Elen
« kdy: Únor 16, 2022, 07:03:09 dopoledne »

Nejlepší tatarák je ze škrábaného hovězího.
Poslal: Emil
« kdy: Únor 15, 2022, 01:05:16 odpoledne »

Může to být i vepřové?