Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Jakub
« kdy: Únor 14, 2022, 07:38:41 dopoledne »

Dávám hodně cibule. Ocet ředím vodou, solím a přidávám mletou papriku a pepř.
Poslal: ambito
« kdy: Duben 10, 2019, 07:39:27 dopoledne »

Utopenci bez cibule? Do utopenců se dává spousta na kolečka nakrájené cibule a pro pikantnost i tu feferonku. Na netu je spousta receptů, kde se popisuje jak na to, ale každý má svůj osvědčený recept, takže je možno kombinovat suroviny.
Poslal: Saša
« kdy: Duben 09, 2019, 06:15:10 odpoledne »

Díky, přidám to tam.
Poslal: Fanda9175
« kdy: Duben 09, 2019, 04:41:30 odpoledne »

ahoj Sašo :) utopence nakládal, že kromě octa dám do nich i fereronku a tak aby byli trošku pikantnější, cibuli a tak :) .
Poslal: Saša
« kdy: Duben 09, 2019, 03:58:17 odpoledne »

Jak nakládáte utopence? Stačí dát špekáčky do octa?