Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Jakub
« kdy: Únor 13, 2022, 07:16:35 dopoledne »

Obalil bych ten gothaj jako řízek, osmažil a podával s bramborem. K tomu zeleninový salát.
Poslal: ambito
« kdy: Duben 11, 2019, 04:08:48 odpoledne »

Bylo to lečo a všem chutnalo. Díky za radu.
Rádo se stalo. Co víme, to poradíme.
Poslal: Hanáčková Julie
« kdy: Duben 11, 2019, 03:38:30 odpoledne »

Bylo to lečo a všem chutnalo. Díky za radu.
Poslal: ambito
« kdy: Duben 11, 2019, 10:56:02 dopoledne »

Udělej zeleninové lečo s gothajem a jako přílohu brambor. Jednoduché a přitom dobré jídlo.
Poslal: Hanáčková Julie
« kdy: Duben 11, 2019, 10:33:16 dopoledne »

Mám fůru různé zeleniny, maso nemám žádné. Jen Gothajský salám.