Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Lenka
« kdy: Leden 19, 2022, 05:37:52 odpoledne »

Soda snižuje kyselost, maso nijak neovlivní, jen to bude  přesolené. Dala bych rajče, nebo kečup.
Poslal: Pavko
« kdy: Listopad 16, 2019, 06:49:11 odpoledne »

Ta špetka by nezaškodila, ale pomohla!
Poslal: Valerie
« kdy: Listopad 16, 2019, 06:42:32 odpoledne »

Jedlá soda je slaná, moc slaná. Já dávám rajče aby maso dřív změklo. Když není rajče, může být i kečup, nebo rajský protlak.
Poslal: Pavko
« kdy: Listopad 16, 2019, 06:39:36 odpoledne »

Asi nevíš co to je soda, ale budiž i hlad člověku prospěje.  ;D
Poslal: Soňa
« kdy: Listopad 16, 2019, 06:16:42 odpoledne »

Dík, ale nemám tlakáč, už dávno jsem ho vyhodila. Nešel na indukci. Přidat sodu si netroufnu, slané je to dost.
Tak asi budeme bez večeře.  :)
Poslal: Pavko
« kdy: Listopad 16, 2019, 06:11:28 odpoledne »

Spíše dej maso do tlakáče a za chvíli, řekněme, za 30 minut zkontroluj tuhost, popřípadě na špičku lžičky dej sodu bikarbonu.
Poslal: Soňa
« kdy: Listopad 16, 2019, 05:59:49 odpoledne »

Vařím hovězí guláš už tři hodiny a maso je pořád tvrdé. Na štítku u masa bylo, že je z jalovice.  :) Ale určitě to byl starý tvrdohlavý býk.  :)