Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Dan
« kdy: Leden 05, 2022, 07:21:27 dopoledne »

V horkovzdušné fritéze byla hotová za 20 minut. A dobrá.  :)
Poslal: Honza
« kdy: Říjen 21, 2021, 07:22:35 dopoledne »

Peču ji asi tři čtvrtě hodiny. Záleží na tom na kolik stupňů nastavíš troubu.
Poslal: Marika
« kdy: Červenec 10, 2021, 06:59:56 dopoledne »

30 - 45 minut stačí.
Poslal: Host
« kdy: Červen 19, 2021, 12:05:26 odpoledne »

Tak dlouho, než má hezky opečenou kůrčičku.  :D
Poslal: Venca
« kdy: Březen 21, 2021, 05:03:45 odpoledne »

Tak dlouho, než je hotová.  :)
Poslal: Mirka
« kdy: Březen 06, 2021, 02:06:49 odpoledne »

To podle toho jaké použiješ maso. Tři čtvrtě hodinky většinou stačí.
Poslal: Airy
« kdy: Červen 08, 2019, 03:12:04 odpoledne »

Jdu trochu pozdě, že?  :D Já při pečení neměřím čas, ale dívám se na barvu. Když je dozlatova opečená, je hotová. Odhadem je to asi hodinka, možná méně.
Poslal: Eva
« kdy: Červen 08, 2019, 08:00:59 dopoledne »

Kdy jí mám dát do trouby, když má být hotová ve dvanáct?