Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Dan
« kdy: Leden 04, 2022, 07:12:40 dopoledne »

Zmrazit bílek můžeš.
Poslal: Marika
« kdy: Prosinec 13, 2021, 07:03:30 dopoledne »

Dělám pusinky.
Poslal: Honza
« kdy: Prosinec 07, 2021, 07:10:02 dopoledne »

Udělej kokosky, ty mám rád.  :)
Poslal: Matyáš
« kdy: Prosinec 05, 2021, 07:15:43 dopoledne »

Našlehané s cukrem jsem jako kluk měl moc rád. Babička nám do toho v létě míchala jahody, nebo maliny. Je to dobrota.
Poslal: Věra
« kdy: Červenec 10, 2019, 10:54:58 dopoledne »

Laskonky mám taky ráda.  :)
Poslal: ambito
« kdy: Květen 09, 2019, 06:12:50 odpoledne »

Já mám rád z bílku laskonky a bílek jde zamrazit normálně a po rozmrazení při pokojové teplotě se s nimi dobře pracuje.
Poslal: Patricie
« kdy: Květen 09, 2019, 01:01:18 odpoledne »

Sněhové pusinky.  :) Mňam.  :)
Poslal: Lucie
« kdy: Květen 09, 2019, 12:47:08 odpoledne »

Co děláte s bílky z vajec? Použila jsem jen žloutky a zbyl mi bílek z pěti vajíček. Dá se mrazit?