Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Jakub
« kdy: Leden 03, 2022, 07:15:53 dopoledne »

Když dáš do špenátu česnek, ten medvědí už tam nepotřebuješ. Přeceňuje se.  :)
Poslal: Lenočka
« kdy: Prosinec 14, 2021, 01:39:17 odpoledne »

Možná tam mělo být špenát s medvědím česnekem.  :)
Poslal: Veronika
« kdy: Květen 29, 2019, 08:03:15 dopoledne »

Tak to určitě zkusím.
Poslal: Fanda
« kdy: Květen 11, 2019, 05:01:27 odpoledne »

já ho dělám tak, že ho orestuji na másle na pávničce a dám do něj česnek, smetanu a pak ho zahustím :) je dobrý jen tak na těstovinky :)
Poslal: Petr
« kdy: Květen 11, 2019, 02:56:03 odpoledne »

Já zrovna tak. Samotný medvědí česnek nemůže být vhodný k jídlu místu špenátu. :)
Poslal: Airy
« kdy: Květen 11, 2019, 11:15:30 dopoledne »

Tak to nevím, ale já bych medvědí česnek přidala do normálního špenátu.  :)
Poslal: Veronika
« kdy: Květen 11, 2019, 09:43:54 dopoledne »

Jak se dělá špenát z medvědího česneku?