Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Dan
« kdy: Listopad 22, 2021, 07:08:37 dopoledne »

Když vejce není čerstvé, loupat jde hodně špatně.
Poslal: Jakub
« kdy: Červenec 29, 2021, 07:18:03 dopoledne »

Když sliji studenou vodu, vejce v tom hrnci pořádně proklepu. Skořápka popraská a jde loupat snadno.
Poslal: Elen
« kdy: Červenec 28, 2021, 06:56:57 dopoledne »

Vejce dáš do studené vody se lžičkou sody. Po uvaření rychle zchladíš studenou vodou a vajíčko ze všech stran poklepeš. Tak jde oloupat krásně nahladko.
Poslal: Ivča
« kdy: Červenec 27, 2021, 08:58:54 dopoledne »

Jak oloupat vařené vejce aby bylo hezky hladké?