Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Dan
« kdy: Listopad 03, 2021, 07:06:19 dopoledne »

Když jsou v omáčce hrudky, stačí ji rozmixovat.
Poslal: Bára
« kdy: Říjen 29, 2021, 02:09:45 odpoledne »

Já mám v rajské hrudky vždycky, ale i tak je dobrá.  :D
Poslal: Ilona
« kdy: Květen 03, 2019, 05:00:17 odpoledne »

Díky moc. Udělám to tak.
Poslal: ambito
« kdy: Květen 03, 2019, 03:55:17 odpoledne »

Když děláš jíšku do omáčky, tak tu musíš pořádně rozmíchat nebo promixovat tyčovým mixérem. Jíška se dělá tak, že v kastrolu rozpustíš máslo, zasypeš potřebným množstvím hladké mouky a za stálého míchání uděláš hladkou jíšku a nemůže se stát, že tam budeš mít hrudky. Něco jiného je, když mouku rozmícháš jenom s vodou, to se hrudky udělat můžou.


Poslal: Ilona
« kdy: Květen 03, 2019, 01:19:43 odpoledne »

Jak uvařit rajskou omáčku, aby v ní nezůstaly hrudky?