Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Jakub
« kdy: Září 23, 2021, 07:05:55 dopoledne »

Já mám raději ptáčka na líc.  :)
Poslal: Jitka
« kdy: Září 11, 2021, 08:54:06 dopoledne »

Je to parodie na španělského ptáčka. Ptáček byl zřejmě postřelen a vnitřnosti se vysypaly do omáčky.  :)
Poslal: Richard
« kdy: Červen 04, 2021, 01:20:20 odpoledne »

Taky bych to nechtěl i když mám klasické španělské ptáčky rád.
Poslal: Leon
« kdy: Únor 15, 2021, 01:53:41 odpoledne »

To snad ani nemůže být dobré. Klasické ptáčky mám rád, ale aby párek a okurka plavala v omáčce?
Poslal: Gába
« kdy: Únor 13, 2021, 03:51:31 odpoledne »

Tak to jsou úplně stejné suroviny, jen španělská ptáček má náplň zarolovanou v mase a v tom naruby je maso jako plátek a to ostatní plave v omáčce.
Poslal: Kaštelská Eva
« kdy: Únor 13, 2021, 09:05:27 dopoledne »

Čím se liší španělský ptáček naruby od španělského ptáčka?