Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Jana
« kdy: Září 19, 2021, 05:39:18 odpoledne »

Tak vyplachovat varnou konvici mě nikdy nenapadlo. Snad v té městské vodě žádné škodliviny nejsou.
Poslal: Elen
« kdy: Září 18, 2021, 07:00:23 dopoledne »

Já trochu vody na dně nechávám vždycky. Zatím jsem se neotrávila.  :)
Poslal: Lucka
« kdy: Září 18, 2021, 06:55:29 dopoledne »

Někde jsem četla, že po každém uvaření. Já to ale nedělám, je to zbytečné plýtvání vodou. Vyplachuji ji tak jednou za týden, někdy i déle.
Poslal: Jana
« kdy: Září 17, 2021, 09:40:19 dopoledne »

Jak často se má vylít všechna voda z varné konvice a vypláchnout, aby dole nezůstávaly usazeniny?