Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Marie
« kdy: Srpen 22, 2021, 03:48:10 odpoledne »

Na dobrý vývar dej maso do studené vody.
Poslal: Petr
« kdy: Květen 19, 2019, 07:53:21 odpoledne »

Vyvař si klidně i kosti
A pěkně pomalu a dlouho, tak je to nejlepší.  :)
Poslal: Míra
« kdy: Květen 19, 2019, 06:38:45 odpoledne »

Vyvař si klidně i kosti 
Poslal: ambito
« kdy: Květen 19, 2019, 09:14:39 dopoledne »

Děkuji, to jsem potřeboval vědět a jsou lepší kosti na vývar nebo jen maso?
Poslal: Míra
« kdy: Květen 19, 2019, 09:10:33 dopoledne »

Když chci kvalitní vývar, dávám maso do studené vody. Naopak, když chci dobré maso a na vývaru tolik nezáleží, dám ho do horké.
Poslal: ambito
« kdy: Květen 19, 2019, 09:04:08 dopoledne »

Ve studené nebo vroucí?!