Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Patrik
« kdy: Srpen 18, 2021, 07:05:22 dopoledne »

Je drahý, ale v salátech je vynikající.
Poslal: Ida
« kdy: Srpen 16, 2021, 02:48:56 odpoledne »

Hlavně do zeleninových salátů. Za studena je nejlepší.
Poslal: Lojza
« kdy: Srpen 13, 2021, 07:03:10 dopoledne »

Používá se hlavně ve studené kuchyni k přípravě pomazánek a salátů. Smažit se na něm dá také.
Poslal: Marie
« kdy: Srpen 12, 2021, 01:27:50 odpoledne »

Hodí se avokádový olej i na smažení?