Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Michal
« kdy: Červenec 23, 2021, 03:04:51 odpoledne »

Fando děláš mi chutě.  :D
Poslal: Fanda9175
« kdy: Duben 20, 2019, 08:23:52 odpoledne »

to by sis dnes dala Katirnko  já si ho dával na jezírkách, kde je restaurace tak byl grilovaný s brusinkami a domácím chlebem pochoutka :)
Poslal: Katrin
« kdy: Duben 20, 2019, 07:22:55 odpoledne »

Fando já s tebou také souhlasím, že nakládaný hermelín je oblíbená lahůdka.  :) Můj problém je v tom, že já nesnáším olej a to ani ten olivový. Příčí se mi  vše co je mastné.  :D Hermelín mám moc ráda, ale  tak jak je přírodní, nebo obalený jako řízek.  :)
Poslal: Fanda9175
« kdy: Duben 20, 2019, 07:09:41 odpoledne »

no je to tak Katrinko souhlasím s tebou :( leda ho dát do kvalitního olivového :) já to dělám tak, že dám kvalitní olivový olej, feferonku, cibuli a tak :) a jak se rozloží ta chuť a ta trošku ostrost na dlouhé zimní večer bezva mňamina :) ;)
Poslal: Katrin
« kdy: Duben 20, 2019, 07:01:32 odpoledne »

Já hermelín nenakládám právě proto, že olej nemám ráda.  :) Pohledala jsem v receptech, ale všichni ho dávají do oleje.  :)
Poslal: Laňka
« kdy: Duben 20, 2019, 12:20:19 odpoledne »

Musí se nakládat do oleje, nebo to jde i jinak?