Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Michal
« kdy: Červenec 22, 2021, 05:38:17 odpoledne »

Ano je dobrý. My ho děláme s rajskou omáčkou.
Poslal: Darja
« kdy: Duben 11, 2021, 03:32:22 odpoledne »

Plněný špenátový list může být lepší, než zelný.
Poslal: Elen
« kdy: Březen 08, 2021, 05:23:05 odpoledne »

A nemyslíš listové těsto plněné špenátem? To se dělá závin, nebo šátečky. Maso tam můžeš dát také. Ale jestli vážně myslíš maso zabalené do listu špenátu, udělala bych náplň jako do plněných paprik, přidala česnek a do listu zabalila. Lehce opekla a podusila. Nemusí to být špatné.
Poslal: Jana
« kdy: Březen 08, 2021, 02:16:49 odpoledne »

Jak se dělá plněný špenát?