Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: uzenář
« kdy: Červenec 20, 2021, 06:42:15 dopoledne »

Skladovat uzené v lednici je hloupost. Za pár dnů se na mase objeví plíseň, která uzené znehodnotí. Již naší předkové, kteří neměli lednice věděli, že takto upravené maso se nechávalo v komíně kde se udilo, nebo tam, kde bylo chladno a hlavně průvan.
Poslal: Airy
« kdy: Červenec 20, 2021, 06:31:53 dopoledne »

V ledničce je to nejlepší.
Poslal: Monika
« kdy: Červenec 19, 2021, 08:56:04 dopoledne »

Patří uzené maso do ledničky?