Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Maruna
« kdy: Červenec 08, 2021, 02:53:18 odpoledne »

Dusím je na másle, zahustím jíškou a posypu je sýrem, nebo smaženou strouhankou.
Poslal: Jitka
« kdy: Duben 07, 2021, 12:22:01 odpoledne »

Jsou dobré podušené na másle jako příloha k masu.
Poslal: Soňa
« kdy: Březen 13, 2021, 06:51:09 dopoledne »

Já je uvařím a podávám v koprové omáčce.
Poslal: Jitka
« kdy: Březen 12, 2021, 09:44:35 dopoledne »

Koupila jsem mražené zelené fazolky, co se z nich dá uvařit?