Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Vilma
« kdy: Červen 28, 2021, 02:52:44 odpoledne »

Neproplachuji je, sliji a dám kousek másla. Tak se neslepí.
Poslal: Marika
« kdy: Červen 10, 2021, 07:02:19 dopoledne »

Proplachuji studenou vodou.
Poslal: Marina
« kdy: Červen 09, 2021, 09:27:54 dopoledne »

Neproplachuji, jen je sliji a dám kousek másla.
Poslal: Erik
« kdy: Červen 29, 2019, 02:18:19 odpoledne »

Já sliji vodu přes síto a hned je propláchnu studenou vodou. Tak se rychle zchladí a nejsou rozvařené. Taky nelepí.
Poslal: Jaroslava
« kdy: Červen 29, 2019, 02:09:57 odpoledne »

Proplachujete po uvaření těstoviny?