Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Jana
« kdy: Květen 24, 2021, 03:37:04 odpoledne »

Husu musíš péct pomalu a dlouho.
Poslal: Božena Houdková
« kdy: Únor 24, 2021, 06:01:48 odpoledne »

Husu posolím a nakmínuji. Dám do velkého pekáče, podliji vodou a zaklopím víkem. Peču ji na nejnižší stupeň celou noc.  Druhý den odklopím víko a dopeču kůžičku dozlatova.
Poslal: Eva
« kdy: Únor 24, 2021, 03:37:18 odpoledne »

Dostala jsem husu, je hodně veliká. Jak jí upéct?