Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Milan
« kdy: Únor 16, 2021, 02:55:49 odpoledne »

Mám rád ty škubánky ze sáčku. Jsou hned hotové a není s tím žádná práce.
Poslal: Hela
« kdy: Prosinec 07, 2020, 03:42:48 odpoledne »

Taky kupuji ty v sáčku. Jsou rychle hotové a dobré. Děláme je i na slano s cibulkou nebo sýrem.
Poslal: Jitka
« kdy: Prosinec 05, 2020, 02:58:57 odpoledne »

Dobré jsou i ty už připravené ze sáčku. Sypu je cukrem a skořicí.
Poslal: Marina
« kdy: Listopad 13, 2020, 03:55:45 odpoledne »

Hrubou mouku bych do škubánků nedala. Dávám polohrubou.
Poslal: ambito
« kdy: Květen 04, 2019, 06:59:30 odpoledne »

Ano, C jsou ty nejvhodnější brambory na škubánky nebo bramborové knedlíky a další.
Poslal: Eliška
« kdy: Květen 04, 2019, 05:37:03 odpoledne »

Dík. Já mám právě doma hodně těch "C" tak je chci nějak zpracovat.
Poslal: ambito
« kdy: Květen 04, 2019, 04:15:08 odpoledne »

Tak jen z brambor škubánky neuděláš. Potřebuješ hrubou mouku, sádlo nebo máslo, mletý mák a práškový cukr. Co myslíš, jaký typ brambor je nejvhodnější na škubánky?
Poslal: Eliška
« kdy: Květen 04, 2019, 01:01:34 odpoledne »

To jen rozmačkám brambory, nebo se musí něco přidat?