Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Mirka
« kdy: Únor 05, 2021, 02:51:53 odpoledne »

Dávám párek, slaninu, okurku, cibuli a kůrku také.
Poslal: Jana
« kdy: Leden 04, 2021, 01:21:25 odpoledne »

Ta kůrka chleba nasákne směs chutí z náplně i šťávu z masa a je opravdu dobrá. Do ptáčků jí dávám vždycky.  :)
Poslal: ambito
« kdy: Duben 28, 2019, 07:45:16 odpoledne »

Ano, někdo ho tam dává... a nejlahodnější je špalíček uzené slaniny.

Teď jsem si všiml, že se ptáš o kůrce chleba? Jaký to má smysl, ji tam dávat?
Poslal: Alena
« kdy: Duben 28, 2019, 07:26:40 odpoledne »

A dáváte tam i kůrku chleba?