Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Elen
« kdy: Leden 07, 2021, 07:05:27 dopoledne »

Chřest se má vařit na stojato, aby špičky zůstaly nad vodou a vařily se jen v páře. Podle tloušťky výhonků  se vaří bílý chřest 5 až 8 minut a zelený 2 až 5 minut.
Poslal: Hana
« kdy: Leden 06, 2021, 12:57:49 odpoledne »

Jak se upravuje chřest?