Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Jitka
« kdy: Leden 04, 2021, 06:42:15 odpoledne »

Když opékáš na oleji, pak je lepší tvrdý, protože měkký nasaje hodně oleje a topinky jsou pak mastné. Do topinkovače můžeš dát měkký a bude to dobré.
Poslal: Fanda
« kdy: Květen 11, 2019, 06:16:16 odpoledne »

ahoj Verunko :) mě osobně chutnají z měkkého chleba zrovna teď je dělám :)
Poslal: Veruna
« kdy: Květen 11, 2019, 06:07:25 odpoledne »

Díky.  :)
Poslal: Jaruna
« kdy: Květen 11, 2019, 06:05:46 odpoledne »

Topinky z měkkého chleba jsou ještě lepší, než z tvrdého.  :) Z tvrdého se dělají proto, aby se nevyhodil.
Poslal: Veruna
« kdy: Květen 11, 2019, 05:22:59 odpoledne »

Přeme se s manželem. Já mám jen měkký a on tvrdí, že z měkkého to nejde. Už jste někdo zkoušel opéct měkký chleba?