Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Mirek
« kdy: Prosinec 26, 2020, 12:37:52 odpoledne »

Květák stačí vařit krátce. Píchni do něj vidličkou a poznáš jestli už je měkký. Já ho vařím tak deset minut.
Poslal: Jitka
« kdy: Prosinec 26, 2020, 09:20:26 dopoledne »

Chci ho dělat obalovaný, smažený, jak dlouho se musí vařit před obalením?