Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Michal
« kdy: Prosinec 21, 2020, 06:04:31 odpoledne »

Dělal jsem pokus kokos v rozehřátí troubě, prasknul, ale nebyl pak dobrý. Lepší je ta pilka.   :)
Poslal: Petr
« kdy: Duben 14, 2019, 07:05:36 odpoledne »

Já napřed prorazím dírku v jedné z těch prohlubní, které každý kokosák má. To jde snadno. Pak vyliji tu šťávu do nádobky.
Následně vezmu pilku na dřevo a přeříznu ho. Slyšel jsem radu vložit ořech do rozehřáté trouby. Prý po 15 minutách praskne sám. Ale vyzkoušeno to nemám.
Poslal: Emilie
« kdy: Duben 14, 2019, 07:50:42 dopoledne »

Mám veliký kokosový ořech a nevím jak se do něj dostat. Děkuji za radu.