Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Jiřina
« kdy: Listopad 01, 2020, 02:06:58 odpoledne »

Husu vyndavám z mrazáku den před pečením. Rozmrazená je mnohem dříve hotová a je měkoučká s vypečenou kůžičkou.
Poslal: ambito
« kdy: Duben 15, 2019, 01:14:56 odpoledne »

Asi máš klasickou troubu, ale i v ni jde upéct zmrazená husa dozlatova. Husu připrav (posolit, pokmínovat), přidej trochu sádla, podlij  a dej ji zády nahoru do nádoby, která jde přikrýt a zakrytou ji peč na nižší teplotu aspoň na hodinku a po této době otoč husu zády dolů s nastav normální teplotu při které pečeš normálně drůbež nebo i vepř. maso do doby, než má zlatavou kůrčičku. Nezapomeň husu polévat výpekem.


Poslal: Dana Davidová
« kdy: Duben 15, 2019, 10:55:23 dopoledne »

Je mražená, jak dlouho před pečením jí musím vyndat z mrazáku a jak dlouho se potom bude péct? Děkuji za odpověď.