Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Marek
« kdy: Říjen 22, 2020, 02:18:01 odpoledne »

Jedině tmavým chlebem, tak je nejlepší.
Poslal: Iva
« kdy: Říjen 11, 2020, 02:59:34 odpoledne »

Guláš zahušťuji chlebem.
Poslal: Eliška
« kdy: Duben 10, 2019, 07:47:58 odpoledne »

Koupila jsem tu jíšku a dobré.  :) Můžu doporučit.
Poslal: ambito
« kdy: Duben 06, 2019, 09:46:04 odpoledne »

Na zahušťováni guláše i dalších omáček je výborná tmavá jíška od Knorra a pokud se ti dělají hrudky, tak mouku s vodou dobře rozmícháš v uzavřené sklenici, kde obě ingredience třepáním rozmícháš (jako v šejkru) a hrudky se ti dělat nebudou,
Poslal: Eliška
« kdy: Duben 06, 2019, 03:13:42 odpoledne »

Dávala jsem mouku, ale udělaly se mi hrudky. Jak ho zahušťujete?