Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Bára
« kdy: Říjen 02, 2020, 12:52:38 odpoledne »

Souhlas, segedín má být kyselý. Kdo kyselé nerad, může si uvařit jiný guláš.
Poslal: Vašek
« kdy: Říjen 01, 2020, 01:49:42 odpoledne »

Správný segedínský guláš kyselý má být.
Poslal: Mirek
« kdy: Březen 14, 2020, 01:57:33 odpoledne »

Nemusí. Kyselý je proto, že se do něj dává kyselé zelí. Klidně si ho udělej ze zelí hlávkového, mám to vyzkoušené, je také dobrý.
Poslal: Ilja
« kdy: Březen 14, 2020, 12:41:18 odpoledne »

Nemám rád kyselá jídla, musí být segedínský guláš kyselý?